.

.

E-posta Yazdır PDF

Gülen'e kurşun gibi sözler...

İNTERNETHABER- Tarihçi Kadir Mısıroğlu, Fethullah Gülen'in Mavi Marmara gemisiyle ilgili sözlerine sert çıktı. CHP'yi karıştıran kaset skandalı sonrası Gülen'in, Baykal'ı aradığını hatırlatan Mısıroğlu, Gülen'in Mavi Marmara'da yaşamını yitiren bir kişinin bile ailesini aramadığını söyleyerek onun kalbi gavurdan yana diye konuştu. İşte Mısıroğlu'nun canlı yayındaki o kurşundan ağır sözleri;

Tarihçi Kadir Mısıroğlu, TV Net'te yayınlanan "Kadir Mısıroğlu ile Tarih" adlı programda, Mavi Marmara'ya düzenlenen İsrail baskını ve Fethullah Gülen'in terör saldırısı sonrası yaptığı açıklamaları değerlendirdi. İsrail'in tutumunu canlı yayında sert sözlerle eleştiren Mısıroğlu, Gülen'in saldırı sonrası yaptığı "izin alınmalıydı" sözlerini ise ağır sözlerle değerlendirdi. Gülen'in açıklamalarını anlamsız bulduğunu söyleyen Mısıroğlu, "Gülen'in kalbi gavurdan yanadır" dedi.

İşte Mısıroğlu'nun canlı yayındaki o sert sözleri;

Kadir Mısıroğlu: Fethullah Efendi'ye gelince bundan bir ay önce beni göklere çıkardı. Bu onun eski hüvviyetine uyuyor. Bir ecnebi gazete bana geldi. Ne diyorsun dedi? Dedim ki bu Fethullah Gülen'in ben iki hüvviyetini biliyorum. Birinci hüvviyet benimle aynı. Tüm din karşıtı güçlere karşı, İslam'ı müdafa eden. Ben Eskişehir'de hapis yatarken o da 163'ten İzmir'de yatıyordu. Bir de baktım ki Hristiyan'ı Musevisi putperesti cennete dolduruyor. Ben bu hüvviyete cephe aldım. Onunla ilgili de burada olmayan "Gurbet İçinde Gurbet" adlı kitabımda onu yazdım.

"GÜLEN SİYASET YAPIYOR"

Eğer bu konuda yeni birşey olursa o zaman derim ki siyaset yapıyor bizi yumuşatmaya çalışıyor derim. Öyle ya gavurla diyalogu samimi bizimle olan diyalogu siyaseten. Bizi yumuşatmaya çalışıyor der ve bekleyeceğim derim. Bu bir Müslüman sözü değildir.

BAYKAL'I ARAYAN AİLELERİ ARAMADI

İzin vermeye meyilli olan adam derdi ki seni arayayım ona göre veririm. Bunu Fethullah Gülen bilmiyor muydu? Hayır, kalbi gavurdan yana. Bunu söyleyen adamın kalbi gavurdan yana. Müslüman hissiyatından olan, Müslüman'ın kusuru olsa dahi görmez, meziyetini görür. O adamlar şehit oldular. Mazluma yardıma girerken şehit oldular. Sen onlara bir tebrik, "evli bir adam evli bir kadınla zina yapıyor", ortaya çıktı diye geçmiş olsun telefonu yapıyorsun. Şu ölenlerin bir tanesine ailesine, sen hocasın bir tanesini arayıp geçmiş olsun demiyorsun. Hırsıza bulamadığın kabahati ev sahibine buluyorsun, yazıklar olsun.

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.