.

.

E-posta Yazdır PDF

EHLİ KİTAB İTTİFAK EDİYOR....

Normal 0 21 false false false TR X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal Tablo"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Irkçı Wilders’den İslam düşmanlarına birlik çağrısı

 

Hollandalı ırkçı siyasetçi Wilders İslam düşmanlarını birlik olmaya çağırdı Hollandalı ırkçı politikacı Geert Wilders, Batı Avrupa'daki ve Kuzey Amerika'daki İslam düşmanlarına 'Özgürlük Birliği' adı altında biraraya gelmeleri çağrısı yaptı. Modern haçlı zihniyetinin bir ürünü olarak Wilders, İslam karşıtlığını batı dünyasında yayarak uluslararası bir harekete dönüştürmek istiyor.

Wilders bu yılın sonuna doğru 'Özgürlük Birliği' adı altında Almanya, Fransa, İngiltere ile ABD ve Kanada'da bir hareket başlatmayı hedefliyor. Daha önceki provokatif açıklamalarıyla da dikkatleri üzerine çeken Wilders, Kur'an-ı Kerim'i Hitler'in 'Mein Kampf' kitabına benzetmiş, başörtülü Müslüman kadınların Avrupa'nın coğrafi görünümünü kirlettiklerini iddia etmişti.

Hollandalı ırkçı Wilders'in partisi PVV, Haziran'da yapılan seçimlerde üçüncü parti olmayı başarmıştı. Gözlemciler sağcı ve ortanın sağında bulunan partilerin Wilders'in birçok görüşüne ortak olduklarını, yalnızca solcu partilerin Müslümanlara ayrımcılık gösterilmesine karşı çıktıklarını belirttiler. Hollanda'da Kilise'nin de dikkati çekecek şekilde bu konuya çekimser baktığı gözleniyor. Ayrıca Hollanda'da yaşayan fanatik bazı Yahudiler de Wilders'i destekliyorlar.

NOT:

İslamın tevhid ittifak ümmet cihad imamet hılafet kavramlarını rafa kaldrıdığımız için, şimdi kafirlerin ittifakımı bir millet oluşlarını ibretle seyrediyoruz, elimizi kolumuzu sallayarak işimize bakıyoruz, yani kurbanlık koyunlar gibi sıramızı bekliyoruz… Allahu Teala firaset versin, İslam devleti şuuru nasib etsin…..

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.