.

.

E-posta Yazdır PDF

TEK YOL YAHUDİ'Yİ VURMAK

'Kudüs'ü korumanın tek yolu Düşmanı vurmak'

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birim üyesi Dr. Halil Hayye, Siyonist işgal zindanlarında bulunan kahraman Filistinli esirlere yapılanların Arapların işgalcilerin cinayetlerine karşı sürdürdükleri suskunluğun bir sonucu olduğunu söyledi.

Esirler Bakanlığında Filistinli esirlerle dayanışmak için bugün (07 Ekim Perşembe) kurulan çadırda konuşan Hayye şöyle dedi: “Elleri kelepçeli, gözleri bağlı ve ayakta bekletilip etrafında dans edilen İhsan Debabise adlı Filistinli bayan esire yapılanlar işgalcilerin gerçek yüzünü bütün dünyaya gösterdi. Bu bayan esire yapılanlara karşı Arap ülkeleriyle İslam ülkelerinin suskun kalmasını üzüntüyle karşılıyoruz.”

İşgalden ve işgalcinin zulümlerinden kurtulmanın tek yolunun direniş olduğunu söyleyen Hayye devamla şöyle dedi: “Esirleri kurtaracak, Kudüs’e destek verip onu koruyacak ve yerleşim birimlerinin inşaatını durduracak tek şey; düşmanı her yerde vurmaktır. Önümüzde tek bir seçenek var; o da düşmana karşı direnişi artırmaktır.”

Ramallah yönetimine de seslenen Hayye şöyle dedi: “Ramallah yönetimi gerçekten bir iç barış istiyorsa, bunun için direniş mücahitlerini tutuklamaya son vermeli ve havayı yumuşatıp uzlaşı ortamı sağlamalıdır."

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.