.

.

E-posta Yazdır PDF

EFENDİ HAZRETLERİNİN CEVABI

 

Yeni Şafak'a şok cevap!


Yeni Şafak gazetesinin tartışmaya sebep olan manşetine Mahmut Ustaosmanoğlu'ndan cevap geldi...



Yeni Şafak gazetesinin, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Ünlü'nün öncülüğünde Ataköy'deki Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek töreni, 'provokasyon' olarak nitelendirmesine Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'den cevap geldi.

Ustaosmanoğlu, yaptığı açıklamada “Benim bu işlerden haberim var. Alimlerin toplanmasını ben istedim. Yeni Şafak'ın yaptığı iftiradır” dedi.

Oysa Yeni Şafak “Cüppeli Ahmet'ten Provokasyon Hazırlığı” başlıklı manşet haberinde, ‘Ustaosmanoğlu çevresinin, bu programdan rahatsız olduğunu' savunuyordu.

Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin açıklaması şöyle:

“Benim bu işlerden haberim var. Kimse yapmıyor bu işi. Alimlerin toplanmasını ben istedim. Benim emrimle geldi biiznillah. Her şeyden haberim var. Beni kimse kandıramaz. Yeni Şafak gazetesinin yaptığı iftiradır. Fitnelere sakın ha karışmayın..”

HABERVAKTİM.COM

Yeni Şafak=Yeni Münafık

İşte menfaat grupları hemen kendilerini ele veriyorlar:inandığınız gibi yaşamazsanız, yaşadığınız gibi inanırsınız! Mahmud Efendi Hazretlerini kendileri gibi âlil ve malûl zannedenlere Hoca efendi hakettikleri dersi verdi.Sanki bu cemaate atılan iftiralar yetmezmiş gibi birde bu münafıklar çıktı!

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.