.

.

E-posta Yazdır PDF

KABE TEHDİT ALTINDA

İngiltere Dışişleri Bakanlığı koridorunda "Savunma ve Stratejik Tehditler" panosunda, teröristler, nükleer bombalar ve füzeler arasında bir de Kâbe fotoğrafı da var. Kabe stratejik tehdit olarak gösteriliyor.

Alparslan Akkuş'un haberi

İngiliz Dışişleri Bakanlığı'nın koridorundaki 'Stratejik Tehditler' panosunda Kâbe fotoğrafı asılı. Yetkililer, "Bu fotoğrafın burada ne işi var" sorumuza, "Yanlışlık olmuş" cevabını verdi. O fotoğraf hâlâ orada mı?

'HEMEN KALDIRACAĞIZ'

Prevent'in amaç ve faaliyetlerini dinlediğimiz Dışişleri Bakanlığı'nın koridorunda çok çarpıcı bir fotoğraf dikkatimi çekti. "Savunma ve Stratejik Tehditler" panosunda, teröristler, nükleer bombalar ve füzeler arasında bir Kâbe fotoğrafı da var. Yetkililere, bu fotoğrafın o panoda ne işi olduğunu sorduğumuzda aldığımız cevap, "Bir yanlışlık olmuş, orada olmaması gereken bir fotoğraf, hemen kaldıracağız" oldu. Biz giderken o fotoğraf hala Dışişleri koridorundaki panoda asılıydı. İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague'e bir sorum var: O fotoğraf hala orada asılı mı?

AÇIKLAMA:

Bu gibi haberlerden anlaşılması lazım gelen husus, bütün kafirlerin, islamın bütün kutsallarına düşman olduğunun, asla vazgeçmeyecekleri bir husus olduğudur. İlk asırda neden müslüman olmamışlarsa, şimdi de aynı sebeble müslüman olmazlar ve envai tür iftira ile halklarını kendi yanlarında tutmanın gayretini gösterirler. bu yolda icabında kendi binalarını bombalarmaktan asla çekinmezler. cahil ve başsız müslümanlara ne diyelim Allahu teala islam şuuru versin, ümmet derdi versin.....

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.