.

.

E-posta Yazdır PDF

CEMAAT ÖRGÜT OLDU

Cemaat Nasıl Örgüt Haline Geldi?

 

06.06.2015 07:16

 

Geçmişte cemaatin önemli isimlerinden olan Prof. Dr. Kemalettin Özdemir, cemaatin nasıl örgüt haline geldiğini anlattı.

 

Sessizliğini bozarak katıldığı canlı yayın programında birbirinden önemli açıklamalar yapan Özdemir, cemaatin Yahudi lobisi ile görüşerek nasıl örgüt haline geldiğini ortaya koydu. Özdemir ayrıca asıl savaşın 1994'te başladığını ve Erdoğan'ın cemaat içinde kabul edilmeyen bir isim olduğunu söyledi.

ERDOĞAN İSTENMEYEN ADAMDI

Asıl savaşın 1994'te başladığını belirten Özdemir,"Devlet-cemaat savaşı 1994'te başladı. Tayyip Bey (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan) kabul edilemeyen bir insandı. Belediye başkanıyken bile kabul edilmeyen bir insandı" dedi.

DIŞ GÜÇLER YAPIYA SIZDI

Dış güçlerinde cemaatin içine sızdığını belirten Özdemir, "1990'ların sonlarında ABD'ye bir gidiş gerçekleşti. Biz de Asya'da Afrika'da dolaşıyorduk. Cemaatin bir dış bağlantısı oldu. Yurt dışına açılındı. Papa ile görüşme oldu, 'diyalog' adı verilen süreç başladı. Yahudi lobisi ile görüşüldü. Dış güçler bu yapının içine sızdı. Bir güç zehirlenmesi de oldu diye düşünüyorum" dedi.

Özdemir, "Hiçbir İslami bir yapıya da benzemez bu yapı çünkü sadece 1 kişinin emriyle olur. Her şey için tek merciye sorulur. Eğer bir kanunsuzluk varsa, bir yanlış varsa en üstteki kişinin haberi olmaması gibi bir şey söz konusu olamaz. Her şey tek bir kişiye sorulur. Bu yapı en ufak farklı sese tahammül etmeyen bir yapıya sahiptir. Her şer oraya sorulur. Ondan habersiz hiçbir operasyon olması mümkün değil" diye konuştu.

 

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.