.

.

E-posta Yazdır PDF

FETHULLAH HOCA NIN ASIL DERDİ.....

gulen_papa_ele.jpg
 
 
<<<Batı Hıristiyan dünyası; uzun süren kavgalar ve hasaplar sonucu kiliseleri büyük ölçüde kültürel faaliyetlere, sergilere, konserlere, konferanslara, etkinliklere açtı. İslam dünyası, Hıristiyan dünyasından daha mı bağnaz?Dahamı tutucu ? Değilse, öyleyse neden camiler hâlâ erkek erkeğe daha çok Cuma namazlarında dolan bir mekan durumunda? Yok mu camileri kültürel etkinliklere, kadın erkek yanyana konser izleyecek ortamlara açabilecek bir Müslüman cemaati Türkiye’de? Böyle bir mekan değişimi ve ortamın İslam adına dünya çapında yaratacağı etki ve imaj değişimini görmek ve düşlemek zor olmamalı. Türkiye bunu yapabilecek ve İslam’ın yüzünü tüm dünyada aklayacak ve İslam modernleşmesini global planda yürütebilecek bir potansiyele sahiptir..

Fethullah gülen Küresel Barışa doğru kitab sayfa: 64


Yok mu camileri kültürel etkinliklere, kadın erkek yanyana konser izleyecek ortamlara açabilecek bir Müslüman cemaati Türkiye’de?

Fethullah gülen Küresel Barışa doğru kitab sayfa: 64>>>

editör:

Bu yazılar gerçekten o malum zata aitse artık ne diyelim, sonunda onuda yaparlar, olmazsa kendileri yeni şekilli camiler cem evleri yaparlar ve konserleri zevkle izlerler.....

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.