.

.

E-posta Yazdır PDF

KIYAMETİ BEKLEYİN......

  yildirim3y.jpg Rezilliğin böylesi görülmedi.

Aile içinde tecavüze uğrayan küçük kız kardeş hamile kalınca anne ve teyzeler ne yaptı? Derin bir nefes alıp öyle okuyun...

Antalya'da bir evde, aile içinde tüyleri ürperten akılalmaz olaylar yaşandı...

14 yaşındaki genç kıza ağabeyi tecavüz etti, hamile kalan kız 6,5 aylık bebeğini teyzesinin vurduğu iğneler sayesinde düşürdü, annesi ise bebeği alıp boş bir arsaya gömdü.

Bunları öğrenen abla ise evden kaçıp küçük kardeşinin yaşadığı dramı polise anlattı. Anne ve teyze gözaltında, ağabeyi ise aranıyor.

ÖZ AĞABEYİ İLE URFA'YA GİTTİ VE...

Çaybaşı Mahalles'inde yaşayan 14 yaşındaki D.S. yaklaşık 6.5 ay önce öz ağabeyi 24 yaşındaki Ç.C.U ile birlikte Şanlıurfa'ya gitti. Ağabey küçük kardeşine 2 gün boyunca tecavüz etti, ardından da olayı kimseye anlatmaması için tehdit etti.

KÜÇÜK KIZ KORKTU, GİZLEDİ AMA HAMİLE KALDI

Küçük kız, korktuğu için kimseye bir şey söyleyemedi, ancak hamile kaldı. Küçük kızın karnı şişince, Suriyeli bir adamla evli olan 59 yaşındaki anne A.E. duruma müdahale etti.

Doktora götürülen kızın, 6,5 aylık hamile olduğu da ortaya çıktı. Genç kız, bunun üzerine ağabeyinin kendisine tecavüz ettiğini annesine anlattı. Bunu öğrenen anne A.E., 20 gün önce oğlunu evden kovdu. Tecavüzcü ağabey Antalya'dan ayrılarak Muğla'ya gitti.

İĞNELERLE BEBEK DÜŞÜRTÜLDÜ

Anne ise teyzesi 72 yaşındaki S.T.'yi eve çağırarak durumu anlattı. Yaşlı kadın, küçük kıza iki gün üst üste henüz ne olduğu belirlenemeyen iki iğne vurdu. Aşırı kanaması olan ve sancı çeken D.S. öz ağabeyinden olan 6,5 aylık bebeğini düşürdü.

BÜYÜK ABLA POLİSE İHBAR ETTİ

Anne A.E. ise bebeği alarak evlerine yakın olan Çaybaşı Mahallesi, 1345 Sokak'taki boş arsaya gömdü. Küçük kıza da olanları kimseye anlatmamasını tembihledi. D.S. başına gelen olayları 22 yaşındaki ablası G.S.'ye anlattı. Duyduklarına inanamayan abla, önce evden kaçtı, ardından da Yenikapı Polis Merkezi'ne gidip polise başvurdu. Kardeşinin başına gelenleri anlatan G.S. yardım istedi. Polis, Cumhuriyet Savcılığı'ndan izin alarak eve baskın düzenledi.

BEBEK BULUNDU, TECAVÜZCÜ ABİ ARANIYOR

Baskında, anne ve teyze gözaltına alınırken, gösterdikleri arsada yapılan aramada küçük kızın düşük yaptığı bebek bulundu. Bebek, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, anne ile teyze, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne teslim edildi.

Küçük kız ise Çocuk Şube Müdürlüğü'nde uzman pedagog eşliğinde ifade verdikten sonra koruma altına alınarak Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirildi. Polis, her yerde tecavüzcü ağabey Ç.C.U.'yu arıyor.

Kaynak:Internet Haber

editör:

HADİSİ ŞERİFTE "üMMETİM YAHUDİLERİN İŞLEDİĞİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİ İŞLEYECEKTİR, HATTA ONLARDAN ANNESİ İLE ZİNA EDEN OLDUYSA ONLARDA BUNU İŞLEYECEKTİR." 

ARTIK SONUMUZ GELDİ GALİBA, ALLAHU TEALA CÜMLEMİZİ EVLATLARIMIZI NESLİMİZİ EHLİ SÜNNETTEN AYIRMASIN...İŞİMİZ DUA VE HİMMETE KADI.....

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.