.

.

E-posta Yazdır PDF

Ezandan etkilendi, Müslüman olacak

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Liam Neeson, 'Taken 2' filminin çekimleri için bulunduğu'da dinlediği ezandan çok etkilendiğini söyleyerek Müslüman olmayı düşündüğünü açıkladı.
 

59 yaşındaki Hollywood yıldızı, Katolik inancını bırakarak Müslüman olabileceğini yazdı. Gazetedeki habere göre, geçtiğimiz aralık ayında 'Taken 2' filminin çekimleri için İstanbul'da bulunan Kuzey İrlandalı oyuncu, ezandan çok etkilendiğini itiraf ederek 'ezan sesi ilk hafta beni deli ediyordu ancak daha sonra kendimi bulmamı sağladı, bu en güzel şey' dedi.

CAMİLER MÜSLÜMAN OLMAYI DÜŞÜNDÜRMÜŞ
Milliyet'in İngiliz The Sun gazetesine dayandırdığı haberine göre, İstanbul'daki camilerden çok etkilendiğini söyleyen Neeson, bazılarının muhteşemliği karşısında şaşkına düştüğünü ve camilerin kendini Müslüman olmayı düşündürdüğünü belirtti.

2009 yılındaki kayak sporu kazasında 45 yaşındaki eşi Natasha Richardson'ı kaybeden ünlü oyuncu, katolik olarak yetiştirildiğini ancak biliçsizce insanların her gün 'Bu dünyada ne yapıyoruz? 'Bütün bunlar ne anlama geliyor?'sorunlarını sorduğunu söyledi.
 

Tanrı ve Tanrı'nın yokluğu hakkında kitaplar okuduğunu da söyleyen Liam Neeson, 'Taken 2' filminin çekimleri için aralık ayında İstanbul'a gelmişti.

NOT:

Demekki ezan, cami, sakal, şalvar, çarşaf v.s. diğer alametler, insanları düşündürüyor, eğer nasibi varsa imana ve cennete kavuşur inşaallah.. diyaloğa hiç gerek yok..... sen doğru yaşa, kız erkek bir ara doldurarak islami okul diye millete yutturma din adına nefsini öne sokma, Allahın dinini Resulullahın getirdiği gibi yaşa neticeyi ALlahu teala yaratacak hidayet onun elindedir sen istikametten ayrılma, taviz verme.

 

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.