.

.

E-posta Yazdır PDF

STV BİR AYLIK MÜSLÜMANLIK SONRA BİR AYLIK HIRİSTİYANLIK MI?????

STV'den bir aylığına Müslüman olanlar!

 

27 Temmuz 2011 Çarşamba 06:04

Barış Köprüleri, Ramazan Ayı'nda Samanyolu TV'de..

 

Ramazan'da Samanyolu TV'de yepyeni bir program başlıyor...

Abdest aldılar... Namaz kıldılar... Oruç tuttular... Farklı coğrafyalardan Türkiye'ye gelen yabancı misafirler benzersiz bir deneyim yaşadılar...

Dünya'nın dört bir yanından Türkiye'de bir ay boyunca müslüman olmayı deneyimlemek için gelen katılımcıların maceraları, “Barış Köprüleri” ile hafta içi her gün STV'de ekranlara gelecek. Samanyolu TV'den Sıra Dışı Proje Ramazan'da Ses Getirecek Yepyeni Bir Program...

“BARIŞ KÖPRÜLERİ”


Türk televizyonlarında ilk kez yayınlanacak Barış Köprüleri'nde, bir aylığına Müslüman gibi yaşamaya çalışan insanların kameraya yansıyan görüntüleri Ramazan ayı boyunca Samanyolu ekranlarında olacak.

”Her kültür ve inanç ancak kendi yerinde tadılarak ve yaşanılarak en iyi şekilde anlaşılır.” sloganıyla ekrana gelecek olan programda katılımcılar otellerde değil Türk ailelerinin evlerine misafir olacak. Tıpkı bir Müslüman gibi abdest alıp, namaz kılıp, oruç tutacak ve islami yaşamın tüm gereklerini yerine getirecek katılımcıların her anı Barış Köprüleri ile ekranlara yansıyacak.

Program kapsamında katılımcılar tecrübeli eğitmenler eşliğinde, Edirne, İstanbul
, Konya ve Bursa'yı gezecek, manevi atmosferde Mevlana, Yunus Emre ve Hacı Bektaş-ı Veli'nin eserlerinden yola çıkarak Anadolu tasavvuf geleneğini öğrenecek. Katılımcılar önyargıların bu kadar derinden hissedildiği bir dönemde, “ötekileştirmek” yerine “birlikte yaşamak” ve diyalog kurmak düşüncesini test etmek için islam dinini ilk ağızdan tanıyacak.

Büyük ses getirecek yepyeni program “Barış Köprüleri” Ramazan'da Samanyolu TV'de

 

 

NOT:  Bir an için ehli kitab gibi olmayı düşünen kişi o anda kafir olur, bu iş bu kadar ciddi iken bu kişiler ne yapıyor? Diyanet müftileri nerde?? Milletin itikadını bozanlara neden müdahale edilmez???

İslam ile başka bir inanç bir arada olmaz..... islam itikadı ortaklık kabul etmez..

Yasal uyarı : Sitedeki sohbet, yazı ve resimler; üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan ve kaynak göstererek alınabilir.
Üzerinde değişiklik yapılması, ticari amaçla kullanılması hukûken yasaktır.